ΕΙΔΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στην LG INSURANCE είμαστε σε θέση να καλύψουμε άμεσα κάθε σας ανάγκη.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

H ανάγκη να διασφαλίσουμε, για εμάς τους ίδιους αλλά και την οικογένειά μας, ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, ολοένα και αυξάνεται. Ποιες όμως είναι οι παροχές εκείνες που μπορεί κανείς να εξασφαλίσει με ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας; Υπάρχουν δυο βασικές κατηγορίες στις οποίες χωρίζονται τα προγράμματα υγείας: τα Νοσοκομειακά προγράμματα, που αφορούν κυρίως σε υπηρεσίες που σχετίζονται με νοσηλεία και διανυκτέρευση σε νοσοκομείο, και τα Εξωνοσοκομειακά προγράμματα που σχετίζονται με την πρόληψη, την διεξαγωγή εξετάσεων και τις ιατρικές επισκέψεις και πράξεις.

ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΙΚΑ – ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα επενδυτικά προγράμματα αποτελούν προγράμματα δημιουργίας κεφαλαίου, ειδικά σχεδιασμένα για τις σημερινές αποταμιευτικές ανάγκες. Ξεκινήστε σήμερα να αποταμιεύετε, βάσει των δυνατοτήτων σας, και δείτε τις προσπάθειές σας να καρποφορούν , δίνοντας ώθηση στα μελλοντικά σας σχέδια. Είτε στοχεύετε στη δημιουργία σύνταξης είτε στην εξασφάλιση των παιδιών σας, ένα επενδυτικό πρόγραμμα είναι η κατάλληλη λύση για εσάς. Το επενδυτικό πρόγραμμα συνδυάζει μία σταθερή μέθοδο αποταμίευσης, μέσω της καταβολής ετήσιου ασφαλίστρου, και διαφορετικές επενδυτικές επιλογές για την μεγιστοποίηση της απόδοσης των χρημάτων σας.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΚΑΦΟΥΣ

Η ασφάλιση του σκάφους σας είναι υποχρεωτική από τον Νόμο και το ασφάλιστρο καθορίζεται κυρίως από την ιπποδύναμη της μηχανής ενώ σε κάποιες εταιρείες ενδέχεται να παίξει ρόλο και η ηλικία του χειριστή. Αν το σκάφος διαθέτει μηχανή μέγιστης ιπποδύναμης πάνω από 15HP τότε είναι απαραίτητο να έχετε Άδεια Χειριστού Ταχύπλοου Σκάφους, την οποία μπορείς να αποκτήσεις μετά από ειδικές εξετάσεις. Σημαντικό! Αν θέλεις να κάνεις χρήση του σκάφους σου για θαλάσσια σπορ όπως σκι, μπανάνα, αλεξίπτωτο κ.λπ. πρέπει να το δηλώσεις στην ασφαλιστική εταιρεία ώστε να υπολογιστεί το σχετικό επασφάλιστρο και κυρίως να καλυφθεί πιθανό ατύχημα κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων!

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η επιτυχία μιας επιχείρησης βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην παραγωγικότητα και καλή υγεία των εργαζομένων της. Σήμερα, που οι ρυθμοί της δουλειάς και ο ανταγωνισμός είναι πιο έντονοι από ποτέ, κάθε εργοδότης επιδιώκει να εξασφαλίσει το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον που θα επιτρέψει και θα ενθαρρύνει τους συνεργάτες του να δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό. Παράλληλα όμως, αντιμετωπίζει και την σταθερή πρόκληση της συγκράτησης των άμεσων και έμμεσων εξόδων. Στην LG INSURANCE διαθέτουμε τις λύσεις εκείνες, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία, να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το κατάλληλο ομαδικό πρόγραμμα υγείας για το προσωπικό σας, το οποίο όχι μόνο θα θωρακίσει την ομάδα σας από κάθε απρόοπτο περιστατικό, αλλά θα αποτελέσει και λόγο προσέλκυσης νέων στελεχών!

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η δημιουργία και η ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι έργο ζωής και η διασφάλιση των κεκτημένων είναι ζητούμενο πρωτίστης σημασίας. Η LG INSURANCE, πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της, δημιούργησε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις ειδικά για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Για να έχετε την ελευθερία να αξιοποιείτε το χρόνο σας υλοποιώντας τα επιχειρηματικά σας σχέδια, χωρίς να ανησυχείτε για όσα δεν μπορείτε να προβλέψετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Σήμερα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις. Οι οικονομικές συγκυρίες ασκούν πίεση στην δραστηριότητά τους και κατά συνέπεια στην οικονομική τους ευρωστία και ευελιξία. Σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον με αυξανόμενες απαιτήσεις, η κάλυψη της Αστικής Ευθύνης αποτελεί πολύτιμο και απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία. Στον τομέα αυτό, η LG INSURANCE προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε ελεύθερους επαγγελματίες να θωρακίσουν τη δραστηριότητα τους, καλύπτοντας παράλληλα και τους συνεργάτες ή/και βοηθούς τους.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Τα προγράμματα ασφάλισης μεταφορών, δίνουν τη δυνατότητα στις μικρές και μεγάλες εισαγωγικές ή εξαγωγικές επιχειρήσεις, να δραστηριοποιούνται πιο ενεργά εφ’όσον έχουν εξασφαλίσει την ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων τους. Με τα προγράμματα ασφάλειας μεταφορών σας παρέχεται η προστασία που χρειάζεστε από τυχόν ζημιογόνα γεγονότα και επιτρέπει σε εσάς που ασχολείστε με το εμπόριο να αναλαμβάνετε με μεγαλύτερη σιγουριά εμπορικούς κινδύνους, επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Ιδιαιτέρως, όταν το κόστος είναι ένα μικρό ποσοστό της εμπορικής αξίας των αντικειμένων, ενώ το όφελος είναι κυρίως η εξασφάλιση των συμφερόντων σας και η βιωσιμότητα της επιχείρησής σας. Η ασφάλιση μεταφορών των εμπορευμάτων στην Ελλάδα πλήττεται ιδιαιτέρως από τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες της εποχής. Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανταποκρινόμενη στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της συγκεκριμένης αγοράς, είναι δίπλα σας με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών και με σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης όλων των ειδών των εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων μηχανημάτων όπως και φωτοβολταϊκών συστημάτων.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τα οικογενειακά προγράμματα απαντούν στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, συνδυάζοντας παροχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας της υγείας, σε ένα ενιαίο κεφάλαιο για όλα τα μέλη της. Ένα πλήρες σύστημα υγείας, που εξασφαλίζει την καλύτερη οργάνωση του οικογενειακού σας προϋπολογισμού και την συγκράτηση του ασφαλιστικού κόστους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας, οφείλει να καλύπτει κάθε σας ανάγκη με μοναδική ευελιξία. Για να απολαμβάνετε διαδρομές χωρίς άγχος και με ασφάλεια.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Για εσάς που τα ταξίδια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας, που ταξιδεύετε συχνά, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους, ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης που να καλύπτει κάθε σας ανάγκη με υψηλά όρια ασφαλισμένων κεφαλαίων, μοναδικά για την ελληνική αγορά, αλλά και έκτακτα έξοδα υγείας όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η κάλυψη της αστικής ευθύνης προστατεύει τον ασφαλισμένο, αλλά και τα προστατευόμενα μέλη του, από σωματικές βλάβες και απώλεια ζωής που θα προκαλέσουν σε τρίτους καθώς και τις υλικές ζημιές σε πράγματα ή ζώα ιδιοκτησίας τρίτων. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του προγράμματος ασφάλισης Προσωπικής Αστικής Ευθύνης είναι ότι η κάλυψη ισχύει σε όλους τους χώρους αλλά έχει και πολύ χαμηλό κόστος.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

Το ποδήλατο δεν αποτελεί μόνο ένα δημοφιλές χόμπι, αλλά έναν ολόκληρο τρόπο ζωής. Αναγνωρίζοντας τα οφέλη της χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητα μας – όχι μόνο για τη σωματική άσκηση, αλλά και για την καλή ψυχολογία και την προστασία του περιβάλλοντος δημιουργήσαμε μια νέα ασφαλιστική λύση για το ποδήλατο που συμπεριλαμβάνει μια ευρεία γκάμα καλύψεων, παρέχοντας προστασία για τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο ποδήλατο, κάλυψη για προσωπικό ατύχημα του ασφαλισμένου οδηγού, για τυχόν ζημιές ή σωματικές βλάβες τρίτων, αλλά και κλοπή.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Οι επιχειρήσεις είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί που τις απαρτίζουν, η διάθεσή τους για προσφορά, η ταύτισή τους με έναν κοινό στόχο και όραμα. Είναι λοιπόν ιδιαίτερα σημαντικό να νιώθει κανείς ότι η επιχείρηση για την οποία εργάζεται και δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό, δεν είναι ένας απρόσωπος οργανισμός, αλλά μια επιχείρηση που ενδιαφέρεται πραγματικά και φροντίζει για τους ανθρώπους της. Η αβεβαιότητα που χαρακτηρίζει την εποχή μας, προκαλεί έντονη ανησυχία και αυξημένη πίεση στους εργαζόμενους, οι οποίοι αποζητούν να εξασφαλίσουν το μέλλον και την οικογένειά τους. Με ένα μελετημένο ομαδικό συνταξιοδοτικό και αποταμιευτικό προγράμματα μπορείτε να προσφέρετε στους ανθρώπους σας μια ουσιαστική παροχή, που θα τους κάνει να νιώσουν πιο αισιόδοξοι και σίγουροι.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΤΙΡΙΟΥ - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η ανάγκη της απόλυτης ασφάλειας του κτηρίου και του περιεχομένου της επιχείρησής σας, από ένα πλήθος φυσικών και όχι μόνο κινδύνων, αποτελεί πλέον ένα από τα πρώτα μελήματα κάθε επιχειρηματία. Τα προγράμματα ασφάλισης επιχείρησης δίνουν τέλος στην ανασφάλειά σας. Κι αυτό γιατί, είναι σχεδιασμένα για να σας παρέχουν απόλυτη προστασία τόσο για το κτήριο όσο και για το περιεχόμενό του από κάθε κίνδυνο. Τα προγράμματα ασφάλειας επιχείρησης περιλαμβάνουν ένα εύρος καλύψεων που αφορούν τόσο την προστασία της επιχείρησης από πυρκαγιά που μπορεί να προκληθεί από αμέλεια, κεραυνό, έκρηξη, βραχυκύκλωμα, δάσος, όσο και από φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες, θύελλες, καταιγίδες, χιόνι, χαλάζι, παγετός. Επίσης παρέχουν ασφάλεια στην επιχείρησή σας από τον κίνδυνο κλοπής, ληστείας ταμείου, τρομοκρατικών ενεργειών, απεργιών, πολιτικών ταραχών, κακόβουλων βλαβών. Οι παροχές όμως δεν σταματούν εδώ. Τα προγράμματα ασφάλειας κτιρίων και επιχειρήσεων, προφυλάσσουν την επιχείρησή σας από τον κίνδυνο διαρροής ή θραύσης σωληνώσεων, πρόσκρουση οχήματος, θραύση των κρυστάλλων των βιτρινών, αστική ευθύνη μετάδοσης πυρκαγιάς σε τρίτους, απώλεια εισοδήματος, ακόμη και ζημιές από σεισμό.

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ / ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Το εισόδημα που λαμβάνουμε από την εργασία μας, καθορίζει αποφασιστικά το επίπεδο διαβίωσης, τόσο το δικό μας, όσο και της οικογένειάς μας. Σε περίπτωση ενός απρόοπτου γεγονότος, που χάσουμε την ικανότητά μας να εργαστούμε, χάνουμε δυστυχώς και την ικανότητά μας να ορίσουμε εμείς, αρκετά από τα δεδομένα της καθημερινότητας μας. Αναπόφευκτα, επηρεάζεται ο τρόπος ζωής μας, πολλές φορές γίνεται πιο δαπανηρός καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες ενός ατυχήματος ή μιας ασθένειας, ενώ και οι παροχές από τον κοινωνικό φορέα είναι σημαντικά μικρότερες από το εισόδημα που είχαμε όταν εργαζόμασταν.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Το σπίτι μας είναι από τα σημαντικότερα αλλά και πιο «προσωπικά» περιουσιακά μας στοιχεία. Στεγάζει την οικογένειά μας, τα όνειρά μας και τις πιο σημαντικές μας στιγμές. Γι’ αυτό απαιτείται η φροντίδα και η προνοητικότητά μας, για να προστατέψουμε το χώρο μας από κάθε απρόοπτο.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Η ασφάλιση Έργων Τέχνης απευθύνεται στις εξής κατηγορίες: Σε Ιδιώτες (συλλέκτες) που έχουν στο σπίτι τους Έργα Τέχνης Σε επιχειρήσεις που έχουν στα γραφεία τους και στους χώρους τους συλλογές Έργων Τέχνης Σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους που έχουν αντικείμενος τους την προβολή , διακίνηση ή εμπορία Έργων Τέχνης. H ασφάλιση αυτή απαιτεί ειδικές γνώσεις και διαδικασίες που διαφέρουν από την ασφάλιση των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων και έχει να κάνει με την σπανιότητα κάθε έργου. Η ασφαλιζόμενη αξία προσδιορίζεται κάθε φορά από ειδικούς πραγματογνώμονες. Η ασφαλιζόμενη αξία είναι πάντα «συμφωνημένη» μεταξύ πελάτη και της ασφαλιστικής εταιρείας και δεν είναι διαπραγματεύσιμη σε περίπτωση ζημίας. Τα εξειδικευμένα ασφαλιστικά μας προγράμματα χαρακτηρίζονται από σαφήνεια ασφαλιστικών όρων, ευρεία επιλογή καλύψεων και από την άμεση διαδικασία αποζημίωσης.

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η έννοια της Ευθύνης σε μια επιχείρηση, σχετίζεται άμεσα με τα προληπτικά μέτρα που οφείλει να λαμβάνει για την ασφάλεια των προϊόντων, των πελατών και των εργαζομένων της. Κάθε μεγάλη επιχείρηση αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό και κάθε γεγονός μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του. Έτσι, τα απρόοπτα γεγονότα ή τα ανθρώπινα λάθη που μπορεί να προκύψουν, κατά τη λειτουργία μιας επιχείρησης, δεν οδηγούν απλώς σε μια οικονομική υποχρέωσή προς τρίτους, αλλά μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη φήμη και αξιοπιστία της. Η LG INSURANCE προσφέρει μια σειρά από εξειδικευμένες λύσεις στον τομέα της Αστικής Ευθύνης, για εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε κλάδους όπως η Βιομηχανία, τα Τεχνικά Έργα, οι Μεταφορές, η Αεροπορία κ.α., μέσω του έμπειρου προσωπικού της, αλλά και την τεχνογνωσία ενός διεθνούς Ομίλου. Είμαστε στη διάθεσή σας για την καλύτερη ανάλυση των αναγκών της δικής σας επιχείρησης και για τις επιλογές Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης που σας αφορούν.

 • Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης
 • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Προϊόντος
 • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Εργοδότη
 • Αστική Ευθύνη Έργου

ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ:

 • Ασφάλιση Περιουσίας
 • Ασφάλιση Χρημάτων
 • Ασφάλιση Εμπιστοσύνης Υπαλλήλων
 • Ασφάλιση Τεχνικών Έργων
 • Ασφάλιση Μεταφορών
 • Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
 • Ασφάλιση Μηχανικών Βλαβών
 • Ασφάλιση Ιχθυοκαλλιεργειών
 • Ασφάλιση Στόλου Αυτοκινήτων
 • Ασφάλιση Αεροσκαφών

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 • Ομαδική Ασφάλεια Ζωής
 • Μόνιμη Ολική Ανικανότητα
 • Ασφάλιση Θανάτου
 • Μόνιμη Ανικανότητα από Ατύχημα
 • Ασφάλιση Σοβαρών Ασθενειών
 • Ασφάλιση Ιατροφαρμακευτικών Δαπανών από Ατύχημα
 • Ασφάλιση Πρόσκαιρης Ανικανότητας για Εργασία από Ατύχημα ή Ασθένεια
 • Νοσοκομειακό Επίδομα
 • Νοσοκομειακή Περίθαλψη
 • Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη
 • Χειρουργικό Επίδομα
 • Ευρεία Νοσοκομειακή και Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη
 • Ασφάλιση Εξόδων Επείγουσας Μεταφοράς
 • Συντονιστικό Ιατρικό Κέντρο 24ωρης Βάσης
 • Παροχές Εφάπαξ (Διαχείριση Κεφαλαίου)

Ευρωπαϊκή Πίστη Εταιρική Εικόνα και Δράση

TOP